De oudste dochter aan het woord...

Wat fijn dat je hier terecht bent gekomen. Ik kan je wel vertellen waarom ik fan ben van mijn 1:1 programma waarbij het werken met het bewustzijn en het onderbewustzijn combineren. Maar je vindt het vast geloofwaardiger als klanten hun ervaringen delen. Waarschijnlijk ben je daar nieuwsgierig naar. Inmiddels heb ik al een flink aantal reviews en ik ben hier ontzettend dankbaar voor! 

"Voor de start had ik erg veel twijfels over Creatrix®. Ik had al zoveel dingen gedaan en er was niets dat me het gevoel kon geven dat ik iets bereikt had. Die "kers op de taart" zocht ik nog. Na een inzichtsessie gehad te hebben met Monique was ik overtuigd dat het iets voor me kon zijn. De prijs heeft me nog wel even na doen denken, maar na het afwegen van de voor en nadelen, ben ik erin gestapt. Het is vreemd waar je doorheen gaat en op welke manier dat gebeurt, maar Monique begeleidt je professioneel en liefdevol. Het Creatrix® traject stuurt je door vreemde ervaringen en gevoelens, maar geeft ze ook een mooie plaats om er de rest van je leven mee om te kunnen gaan. Ik voel me sterker in situaties waarin ik eerst erg onzeker was. Laat me minder snel van mijn stuk brengen en sla negatieve energie minder op. Kan me beter verweren in een situatie en laat me minder snel overbluffen. De praktijk zal me leren hierin nog beter en sterker te worden. Die "kers" heb ik gevonden en dankzij het Creatrix® programma en de fijne begeleiding van Monique voel ik meer rust, mede ook omdat ik altijd terug mocht vallen op haar. Voor diegene die twijfelen: ga het aan en ervaar dat je sterker kunt zijn dan je dacht. Dat je zekerder bent dan je dacht en dat je iemand bent die de moeite waard is.

Weet je wat ik je nog wou vertellen... Dat het me steeds beter lukt om rustmomenten vooraf in te plannen als er bv een druk weekend gepland staat, ipv achteraf als beloning. Zo fijn is dat! Geeft energie en scheelt een energie lek. Echt wel dankzij onze sessies! 🥰

Op het moment dat ik met Monique in gesprek ging zat ik in een forse burn-out. Ik was letterlijk opgebrand. Na ons gesprek was ik enthousiast maar twijfelde omdat ik onbekend was met de formule. Nu zou ik tegen mezelf zeggen: “Ik ben blij dat ik mezelf dit traject heb gegund. Blijf op zoek naar wat ik echt wil en kies steeds op gevoel!”. Het grootste resultaat is dat ik mijn belemmerende overtuigingen heb verwerkt en hierdoor anders na situaties kijk. Dus anders reageer met andere resultaten. Ik heb geleerd dat alles tijd nodig heeft en dat je jezelf dit cadeau moet geven. Je kan alleen veranderen als je durft te kijken naar brede opties. Om dit te kunnen heb ik wel een coach nodig gehad die me hielp de situatie vanuit meerdere perspectieven te bekijken. Nu ga ik op zoek naar een job of uiting van mijn hobby waar ikzelf voldoening uit haal zonder het gevoel te hebben vooral aan iemand anders zijn doelen te werken. Ik ben zeer begripvol en goed gecoacht geworden door jou! Het proces werd aangepast aan mijn tempo en je stond letterlijk altijd klaar voor feedback of een luisterend oor! Zeer helpend als een 'buitenstaander' van een afstand kan 'meekijken' in je ervaringen/bedenkingen en kan aanmoedigen elke nieuwe 'drempel' te nemen, zij het op je eigen manier. De sessies heb ik ervaren als positief, verhelderend en vaak als een opluchting. Constante bereikbaarheid en heel snelle respons bij hulpvraag. Het is niet gewoon even een sessie en dan tot de volgende afspraak 'trek je plan'! Je kan letterlijk elk moment hulp vragen en die wordt ook heel snel geboden. Voor mij was dit proces een groei naar zelfontdekking en -aanvaarding. Dank je wel.

Ik vond het Creatrix® traject best prijzig. Toch zei mijn onderbuik dat ik dit traject nodig had. In dat gevoel heb ik vertrouwen gehad. Hier heb ik werkelijk waar nog geen seconde spijt van gehad. Monique kan zo ontzettend goed luisteren en daardoor exact blootleggen waar de schoen wringt en wat dus aangepakt kan worden. Hierdoor werd ik snel met de juiste issues geholpen en daar had ik behoefte aan! De issues zijn werkelijk waar weg. Wat een heerlijkheid Ik had last van mezelf onderschatten en ook voelde ik mij erg verantwoordelijk voor andere. Dit had Monique natuurlijk snel door. Liefdevol heeft ze me begeleid door het proces. Ik heb me geen moment alleen gevoeld.
Overweeg jij Creatrix® dan kan ik alleen maar zeggen, doen! Het leven is leuk. Het leven is heerlijk. Zo is het bedoelt. Gun jezelf een traject met Monique. Je bent in vakkundige handen bij haar! Ik was aangenaam verrast door hoe leuk het traject is om te doen. Trust your gut ladies! En gun jezelf een leven zonder ballast.

Het gaat goed, ik vind het zo bijzonder hoeveel rustiger ik ben en hoeveel beter ik inslaap en doorslaap. Ben echt zoveel relaxter ondanks dat er echt wel dingen gebeuren die triggeren. dus zeer tevreden

Hoi monique, fijne vakantie gehad? Hier hele fijne energieke dagen gehad. Qua business en zichtbaarheid ga ik echt heel goed! Wat ik merk is bij triggers zoals opmerkingen van de kinderen en een ruzie me mijn partner is dat ik sneller en daadkrachtiger mijn grenzen aan durf te geven. De uitbarstingen zijn heftiger, maar in beleving korter en sneller opgelost. xxxx helpt om mijn hartslag te controleren en de hevige stress die ik voel wat te reguleren. Bedankt voor die tip!

Na 8 maanden kan ze nog volledig achter deze review staan; Toen ik aanraking kwam met het Creatrix® programma vroeg ik mij af of het echt zo goed zou werken. Daarnaast was ik benieuwd of ik het wel zou kunnen. Tijdens de Powervrouw Inzichtsessie voelde ik mij gehoord. Er was gelijk een klik. Monique begreep mij en het contact was laagdrempelig. Monique legt alles goed uit en stelt je gerust. Ik heb het als erg prettig ervaren. Ook dat je na de sessies altijd contact kan opnemen en recht op 'nazorg' hebt is erg fijn. Ik heb veel meer rust in m'n hoofd. Niet meer continue bezig wat ik van mezelf of voor anderen moet doen. Ik ben weer meer van mezelf gaan houden en voel me niet meer schuldig als ik tijd voor mezelf neem. Ik hoef niet overal meer controle over te hebben en kan m'n emoties beter onder controle houden. Ik kan weer genieten van de kleine dingen zoals spelen met de kinderen zonder in m'n hoofd bezig te zijn met de dingen die ik allemaal die dag nog wil gaan doen. Ik ben niet meer continue voor anderen aan het zorgen maar zorg nu ook voor mezelf waardoor ik me een stuk gelukkiger voel. Het heeft mij veel meer gebracht dan ik had verwacht/gehoopt. Ik zou het iedereen willen aanraden. In zeer korte tijd (lees 2 sessies) kan je veel bereiken en je heel anders voelen Reactie na 15 maanden: Ik merk dagelijks nog veel effect van jouw coachsessies..

"Een cadeautje voor mezelf! Toen ik Creatrix® op internet tegenkwam vond ik het een hoog tellsell-gehalte, te mooi om waar te zijn. Maar ik volgde mijn onderbuikgevoel. Voor de sessie vroeg mij af of het bij mij wel zou werken. In de eerste sessie hebben we vier issues aangepakt. Na de sessie was het weg! Ik was stomverbaasd. Wanneer ik terugdenk kan ik het gevoel terughalen, alleen begrijp ik niet waar ik mij altijd zo druk om maakte. De methode is simpel, jij luistert naar een visualisatie en gedurende dit verhaal worden er vragen aan jou gesteld die jij beantwoord zonder erover na te denken. Ik ben zo enthousiast! Ik raad dit elke vrouw aan die stoeit met belemmerende overtuigingen en negatieve emoties en die daar echt helemaal klaar mee is! Het is een cadeautje voor jezelf, je kinderen en je omgeving! Wanneer jij voelt dat dit iets voor je is dan zeg ik doen!"

Hey Monique, het gaat heel goed! Slaap als een tierelier, ben blij relaxt en vol vertrouwen en postiviteit. durf stappen te zetten, kan sneller een keuze maken. En heel fijn kan dingen makkelijker loslaten of op mezelf betrekken😍

Ik had een opgejaagd gevoel, geen rust. Wat zich uit in altijd maar bezig zijn. Momenten dat ik prikkelbaar was. En daarnaast was ik bang op de snelweg. Na horen van succesverhalen was ik om en wist ik dat dit programma met Creatrix® mij ging helpen. Geen twijfel. Ik vond het geweldig om te mogen ervaren. Monique had een goede duidelijke en rustige uitleg zodat ik volledig de controle los kon laten om het proces aan te gaan. Ik dacht dat veranderen zwaar zou zijn, moeilijk maar ik vond het geweldig om op deze manier aan de slag te gaan. Na de eerste sessie was er al veel meer rust in het dagelijkse leven. Zelfs met autorijden ervaarde ik rust. De angst was weg. Het heeft mij zoveel goeds gebracht. Ik zou het elke vrouw aanraden! Ik vond het echt een heel bijzonder programma.” Een kleine disclaimer op haar rij-angst heb ik geen garantie gegeven. Maar in haar geval heeft het programma een ontzettend positief effect gehad.

Ik ben bekend met de methode dus had totaal geen twijfels vooraf. Het programma heeft me echt innerlijke rust opgeleverd. Ik geef voortaan duidelijk mijn grenzen aan. Eerder liep ik op moeilijke momenten vast en werd ik stil, nu zeg ik er iets van. Deze reset heeft me vooral veel rust aan mijn hoofd gegeven. Ik zou dus tegen alle vrouwen willen zeggen doen, je weet niet wat je mist. Creatrix is een gamechanger. Mijn transformatie is geweldig. Blij met jou, thanks!

Reactie na een ruim half jaar: Ik kan meer genieten als ik bijv iets met de kinderen doe en niet telkens denk aan wat ik nog meer moet doen. En ook meer rust in mn hoofd doordat ik tussendoor makkelijker en vaker mn rust pak en daar vervolgens niet schuldig over voel. Afgelopen week staat er al een aantal dagen een volle wasmand die ik moet opvouwen en daar ben ik nog niet aan toe gekomen maar dat interesseert me gewoon niet😉 ook het werk laat ik los als ik thuis ben. Op het werk doe ik wat ik moet doen en als ik ergens niet aantoe kom dan doe ik het de volgende x wel

Hee monique!! Da's toevallig.... Ik had me voorgenomen jou dit weekend een update te appen. Of ja, toeval. Dat bestaat niet zoals jij me hebt doen inzien ✨ Nou het gaat eigenlijk best goed!! Nu we uit de diepste dalen zijn, en ik weer steeds meer mezelf begin te worden, merk ik de enorme verschillen! Kiezen voor mezelf, minder aantrekken wat anderen denken of vinden, mijn eigen pad volgen, voor mezelf opkomen, en ga zo maar door. Ik kan honderden voorbeelden noemen! En natuurlijk val ik soms weer in die valkuil maar het valt op hoe snel ik die weer achter me kan laten. Ongelofelijk gewoon! Loslaten gaat me ineens zoveel gemakkelijker af.... Nooit verwacht! Ik voel dat ik nog midden in het proces sta en de komende periode nog veel meer moois mag ontdekken van alles wat creatrix heeft geheeld. Can't wait! 🥰 Dank dank dank. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.... ♥️ Ook voor jou een fijn weekend, geniet! ☀️

Via een vriendin kwam ik bij Monique terecht. Ik twijfelde of het programma niet te zweverig zou zijn. Het eerste gesprek was fijn en ik voelde me gehoord, ik besloot te starten. Het resultaat is dat ik weer vol in mijn kracht sta, ik ben weer de 'oude' ik. Achteraf kan ik zeggen dat het een investering in mezelf was en dat ik hier nooit meer op zal bezuinigen. Bij het afsluiten van het traject heb ik Monique laten weten dat ik mijn droomleven leef!

De prijs heeft mij in eerste instantie wel even tegengehouden. Vooral als je niet weet in wat voor soort traject je instapt en of het helpt dan is dit een grote, gewaagde gok. Als ik nu terugkijk dan is het traject het voor mij dubbel en dwars waard geweest. In eerste instantie vond ik de methode Creatrix® wat wazig en "ongeloofwaardig". Je moet het proces doorlopen om uiteindelijk te ervaren wat het met je doet. Als je dit eenmaal ervaart is het een mooi middel om tot de kern van je gevoelens en gedachtes te komen. Ik heb de samenwerking met jou, Monique, als heel goed ervaren; je bent open, zachtaardig, ondersteunend, niet oordelend, vriendelijk en meegaand. Ik vond het fijn om met jou te werken. Ik vind het heel prettig dat je nog op jou terug kunt vallen. Vooral de eerste periode dan word je helemaal door elkaar geschud en moet alles nog een plaatsje krijgen en dan is het fijn als je nog even kunt sparren. Dit is voor mij echt een meerwaarde geweest. Ik ben door het traject rustiger geworden, maak me minder snel druk over zaken, kan dingen eerder loslaten en zit lekker in mijn vel. Tegen vrouwen die het traject overwegen kan ik alleen maar zeggen; Doen! Het helpt je de obstakels waar je je hele leven al tegenaan loopt te overwinnen en dat is veel waard. Ik ben blij dat ik dit proces samen met jou heb mogen doen. Het voelde voor mij heel vertrouwd en ik voelde mij echt begrepen door jou. Ook jouw steun als iets even niet lukte en jouw nazorg heb ik zeer gewaardeerd!

Na het doorlopen van mijn Creatrix traject plan ik ieder jaar een APK voor mezelf. Dit om mezelf stabiel te houden. Mijn ervaring met Monique is Top. Ik vind haar kundig, rustig en los van Creatrix inspirerend. Het resultaat na één sessie; veel minder ongemak op de besproken thema’s waardoor ik rust en energie over heb voor belangrijkere zaken. Minder last van ‘wat als’ waardoor ik minder beren op de weg zie. Creatrix blijft wederom met geen pen te beschrijven, maar het werkt fantasfisch! Bedankt Monique.

“Vooraf had ik financiële twijfels en vond Creatrix® wat 'vaag' waardoor ik sceptisch was of het wel zou werken. Onze eerste afspraak maakte dat die sceptische twijfels al snel vervaagde. De bevestiging die ik kreeg van een oud-klant maakte dat ik ook de financiële twijfels van tafel kon vegen. Ik heb je echt als een hele fijne en dus vooral inspirerende coach mogen ervaren. Ik vond jouw kennis, kunde en ervaring zo enorm fijn. Heb echt veel gehad aan jouw inspirerende woorden en opdrachten, aan jouw niet-bevooroordeelde en rustige houding, en liefdevolle en betrokken aanpak. Magische combinatie bezit je! Ik voel me sterker, energieker, rustiger, minder emotioneel en gelukkiger. Dit maakt dat ik beter voor mezelf kan kiezen, mezelf beter uit kan spreken en meer kan genieten in het moment. Ook ben ik milder geworden voor mezelf en zie ik mezelf meer als mens in plaats van 'alles kunner/ alles moeten kunner'. Bij twijfel, ga ervoor en 'let's make some magic...' Want dat is het; magisch! Lieve Monique, heel heel erg bedankt voor de afgelopen maanden vol wijze en lieve woorden, mooie lessen en onwijs veel ontwikkeling. Ik ben je enorm dankbaar!” Deze review schreef ik na afloop van mijn traject bij Monique. Momenteel ben ik een aantal maanden verder en kan ik nog steeds, met veel dankbaarheid, zeggen dat alle woorden nog altijd even waar zijn! Het is echt een traject dat ik iedereen zou gunnen die tegen bepaalde (vastgeroeste) patronen aanloopt. Het heeft me enorm veel gebracht, op alle vlakken in mijn leven, en ik denk ook dat het me nog veel moois gaat brengen in de toekomst!

De reden om een sessie in te plannen was mijn angst om mezelf te laten zien online, me uit te spreken, terwijl ik voelde dat ik het wel wilde. Ik heb een hele fijne sessie gehad waarin Monique me meenam in mijn belemmerende gedachten en helpende gedachten. Ze hielp me om het klein te maken. Behapbaar. In plaats van een onoverzichtelijk groot doel welke ik nog niet kon zien. Ik wist nog niet welke kant ik precies op wilde met mijn bedrijf en daarom blokkeerde ik volledig. Kwam ik tot niets. Door het in kleine stukjes op te knippen kreeg ik weer energie om aan de slag te gaan. Her resultaat na deze sessie: Niet meer aarzelen maar gaan doen. Het was een heel fijn en ontspannen gesprek. In een uur wist Monique door haar vragen goed tot de kern te komen van mijn dilemma en me tot inzichten te brengen om mee verder te kunnen. Het heeft me enorm geholpen om uit mijn vastgelopen situatie te stappen.

Mijn gevoel zei direct, dit wil ik! Geen twijfels, dit voelde direct goed. Ik wist dat het mij verder zou gaan helpen al had ik geen idee hoe. Ik geloof er in dat er onbewust altijd thema’s zijn om aan te werken, ook als je daar nu niet bewust van bent. En dat bleek ook het geval. Ik merk dat anders reageer op situaties, zowel privé als zakelijk. Ik kan makkelijk loslaten, trek me situaties minder aan, ik ben zekerder van mijzelf met name binnen mijn werk profiteer ik hier van, veel meer rust, minder stress en druk, gevoel van goed genoeg zijn, er mogen zijn. Ik heb gewerkt aan blokkades waarvan ik niet wist dat ze er waren. Met Creatrix kan je veel dieper blokkades oplossen. Ik gun dit iedereen. De waarde van mijn transformatie is niet in geld uit te drukken. Dank je wel Monique. Ik vind jou zeer goed, een fijne coach, fijne stem om naar te luisteren en zeer bekwaam in je werk.

Ik had al ervaring en kon niet wachten om de Resets zelf te ervaren. Ik vond het fijn om alle Resets samen te doorlopen. Ik vond het een fijne samenwerking. Ik voel me rustiger. Situaties waar ik voorheen door getriggerd werd geven die reactie nu niet. Ik ben beter in het nu. Komt mijn vuur wel een keer naar voren dan is dat niet erg. Emoties mogen er zijn. Daarna ben ik weer sneller rustig. Meer berusting. Creatrix gaat stap voor stap en steeds een laag dieper. Zo mooi hoe de onderwerpen elkaar opvolgen. Het werkt zo diep en de verschillen die ontstaan zijn blijvend. Tegen jou zou ik willen zeggen; Volg je hart! Ik vond het heel fijn en waardevol

Ik was al razend enthousiast van het eerste traject en toen je me hierover mailde werd ik meteen blij. Mijn vuurtje ging aan en ik voelde aan alles 'yes dit wil ik!'. Het was de magische combinatie van de kracht van creatrix en jouw geweldige enthousiasme. De kracht van creatrix, die is zo sterk dat ik nul twijfels had. We zijn zo onwijs de diepgang in gegaan met dit traject. Ik ken mezelf best goed, maar heb dingen aan mogen pakken die ik zonder dit traject nooit aan het mogen pakken. Ik had overtuigingen waarvan ik echt geen weet had en misschien nooit weet had kunnen krijgen. Er gebeurd zoveel op ons onderbewuste (uit voorgaande generaties), daar kunnen we met geen mogelijkheid bij. Althans, dat dacht ik... Want creatrix doet dat wel degelijk! Ik ervaar zoveel meer innerlijke rust, stabiliteit en sterkte. Ik voel me niet meer continue gehaast. Ik kan weer van de sneltrein afstappen en genieten van het moment. Ik ben minder bezig met wat anderen denken, of wat ik nog allemaal moet doen. Ik kan bij mezelf blijven en mijn grenzen voelen. Ik kan voelen wat ik nu nodig heb, en daar ook werkelijk naar handelen. Mijn hoofd overstroomt niet meer en ik zie de toekomst weer als helder ipv troebel. Ik kan het weer aan en heb er enorm veel zin in!! Ik heb veel mogen bereiken en zelfs mijn schaduwkanten ging ik niet uit de weg. Ik voelde me veilig dit bij jou te mogen doen. Ik ben trots op het feit dat ik weer mezelf aan het worden ben! Magisch - Bijzonder - Krachtig. Ik gun iedere vrouw deze transformatie. Het is ongelofelijk bijzonder wat er allemaal gebeurd en hoeveel prachtige stappen er gezet mogen worden. Het leven wordt draaglijker, mooier, puurder. Het laat de energie weer stromen zodat je de kracht voelt al je dromen en plannen te realiseren. Het laat je je pure versie worden, het laat de opgebouwde beschermlaagjes verdwijnen en laat je weer jezelf zijn. Dat gun je toch iedereen?! Absoluut doen, je bent het waard! Het gaat dieper, en vooral dus onbewust dieper. Het ruimte zaken op waar je geen weet van hebt, maar die onbewust dus wel enorm in de weg zitten. Het maakt je de mooiste versie van jezelf, die versie die altijd al in je zat maar door allerlei aan overtuigingen nooit tot uiting mocht komen. Creatrix heeft me de vrijheid gegeven om weer in de flow te mogen en energiek door het leven te mogen gaan, met een open en niet oordelende blik naar mezelf, anderen en de toekomst. Ik ben helemaal fan van jouw enthousiasme. Onwijs bijzonder hoe krachtig dit is. Je vertaalt het programma heel helder naar je klant en kan goed uitleggen wat zij van jou en jouw programma kunnen verwachten, maar ook wat jij van hen verwacht. Je bent helder, to the point, maar ook heel inlevend en gevoelig. Een magische combinatie!! Ook vind ik alle praktische tips en informatie altijd heel fijn. Je hebt zo onwijs veel kennis en ervaring. Kan hele mooie handvatten meegeven die altijd helpend zijn. Je bent hierin duidelijk dat het samenhangt met eigen verantwoordelijkheid, maar bent ook zonder oordeel als het mensen niet lukt. Lieve Monique, enorm bedankt! Je hebt zoveel voor mij mogen betekenen. Ik weet niet hoe vaak ik het moet zeggen, maar ik ben je echt onwijs dankbaar! Ik wens je alle liefs en goeds toe, ook voor de toekomst van creatrix. Ik hoop echt dat je nog heel veel vrouwen mag helpen. Aan jouw enthousiasme, professionaliteit en warmte zal het zeker niet liggen. Echt waar, dankjewel! Uit de grond van mijn hart.

Ik twijfelde of het zou werken. Dus laat ik je meenemen in wat ik er na het traject over te vertellen heb. Laat ik beginnen, ik vind het voor elke vrouw een aanrader. Ik waardeer mezelf meer. Ben liever en zachter naar mezelf toe. Ik ben vaker trots op mezelf voor de dingen die ik doe. Na de eerste Reset voelde ik me sterker en krachtiger, nu voel ik me zachter en liefdevoller. Het is subtieler. Het verschil met andere methoden is dat het blijvend is. Ik heb al zoveel meditaties of sessies gedaan waarna ik me goed voel maar een dag of week later is er niks meer van te merken. Nu blijft het. Fantastisch.

Lieve Monique, dank je wel voor weer een hele toffe ervaring! Jij haakt perfect aan op hetgeen ik nodig heb en kunt geweldig enthousiasmeren. Ik verbaas me iedere keer weer over jouw kennis en kunde. Ik vond het heel gaaf en ben benieuwd wat het de komende tijd nog teweeg mag gaan brengen. Voor nu heeft het me al veel inzichten gegeven, en voel ik me energieker!! Dankbaar dus ✨