Maak van jouw innerlijke criticus jouw persoonlijke cheerleader!

Ik help je om belemmerende overtuigingen en emoties die ontstaan zijn toen jij een oudste dochter werd om te buigen naar positieve en helpende gedachten. Hierdoor ervaar jij meer rust, minder moet van jezelf en meer plezier in het leven.    

Re-Birth 1:1 Programma

Jij hebt inmiddels al van alles geprobeerd van zelfhulpboeken tot coachtrajecten maar jouw innerlijke criticus staat nog steeds als een achtergrondmuziekje aan in je leven. Die innerlijke criticus is altijd aanwezig, en helaas voel je je daardoor niet goed. 

Dat herken ik. De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Het heeft mij veel moois gebracht, maar mijn innerlijke criticus bleef lang actief. Totdat Creatrix® op mijn pad kwam. Waar ik eerst dacht ‘dit is te mooi om waar te zijn’, ben ik inmiddels overtuigd en is mijn innerlijke criticus dankzij Creatrix® zelfs mijn persoonlijke cheerleader geworden. Verder op deze pagina vertel ik jou waarom ik zo enthousiast ben.

Door mijn expertise weet ik dat vele methodes falen, omdat ze ontwikkeld zijn door en voor mannen en ze geen rekening houden met ons vrouwenbrein, onze hormonen en onze intuïtie. Vrouwen hebben een methode nodig die hier wel rekening mee houdt. Die methode is Creatrix®. 

Herken jij dit…

Het kan ook anders. Na mijn programma is dit jouw situatie.

Yes? Het kan dus anders...

Jij hebt op dit moment twee keuzes. Of je kiest ervoor om op deze manier door te gaan, waarbij een burn-out op de loer ligt. Of je voelt aan alles dat het de hoogste tijd is voor verandering. Je vraagt je alleen af: ‘hoe dan?’. En dat begrijp ik, anders was jij op dit moment niet op deze pagina geweest. Ik help jou door middel van het Powervrouw Programma waarbij ik gebruik maak van Creatrix®, graag om van je innerlijke criticus jouw persoonlijke cheerleader te maken.

Creatrix® is een unieke tool, speciaal voor vrouwen. Het is een geavanceerde vorm van geleide visualisatie. Ik neem jou mee op reis naar een plek waar hoofd, hart en onderbuik samenwerken. Dat klinkt misschien zweverig, maar het werkt! Dat betekent dat jouw innerlijke criticus haar mond dicht houdt, waardoor jij bij de antwoorden kan die in jouw onderbewustzijn opgeslagen liggen. 

Hierdoor buig jij belemmerende overtuigingen en emoties om naar helpend en positief. Nieuwsgierig? Bij de meest gestelde vragen onderaan deze pagina geef ik antwoord op alle vragen die jij misschien hebt. 

Really, it all came down to remembering this,
she already had everything she needed,
she always was everything she wanted to be.

Ik ben Monique. Ik ben zelf ook een oudste dochter en wat je gelezen hebt op deze pagina is mijn verhaal. Of eigenlijk: was mijn verhaal, want de ‘het kan ook anders’ is mijn huidige situatie. Ik vertel je op deze pagina graag hoe ik dit voor elkaar heb gekregen.

Heb je mijn verhaal gelezen? Dan begrijp je dat ik stond te popelen om andere oudste dochters – zoals jij! – te verlossen van hun overtuigingen. Zo is het Re-Birth Programma ontstaan. Verander je gedachte, verander je leven! Ik ben dankbaar dat Creatrix® op mijn pad is gekomen en dat ik nu vrouwen zoals jij mag helpen om zichzelf en daarmee hun levens te transformeren.

Wat kan het Powervrouw Programma jou opleveren?

Wat krijg je?

Wekelijkse 2 uur durende 1:1 sessies, via Zoom met resultaatgarantie. We maken de vertaalslag van weten naar ook daadwerkelijk doen. Dit zorgt ervoor dat je in de actiemodus blijft en je de juiste focus houdt en exact weet wat je moet doen. Ik zorg voor de stok achter de deur, wijs jou op je blinde vlekken en denk pro-actief met je mee.

Daarnaast kun je dagelijks praktische vragen aan mij stellen via mail & whatsapp. Je hebt jouw persoonlijke cheerleader altijd onder speed dial. Je staat er niet alleen voor.

Direct toegang tot voorbereidingsoefeningen voor ongelooflijke inzichten en om je voor te bereiden op de sessies.

24/7 SOS hulp bij onderdrukte emoties, om snel van je onderdrukte emoties af te komen

Ja maar...

Creatrix® is geschikt voor alle vrouwen die oudste dochter zijn en die klaar zijn met hoe ze zich voelen, al van alles geprobeerd hebben en bereid zijn voor eens en altijd van hun issues af komen. De enige voorwaarde is 100% commitment want dan werkt het programma gegarandeerd en kan ik jou garantie geven op het resultaat. 

Creatrix® is een geavanceerde vorm van visualisatie. Ik neem jou mee op reis. Jij hebt jouw ogen dicht en luistert naar het verhaal. We gaan naar een plek waar hoofd, hart en onderbuik gaan samenwerken. Dat betekend dat jou innerlijke criticus even haar mond dicht houdt. Hierdoor ben jij in staat om jezelf advies te geven. Het advies wat opgeslagen is in jouw onderbewustzijn. Hierdoor vinden er grote doorbraken plaats en verander jij jouw kijk op de wereld, wie jij bent en wie jij kan zijn. Dat zorgt voor snel, diepgaand en blijvend resultaat. Jij veranderd je belemmerende overtuigingen en negatieve gevoelens in helpende en positieve gedachte.  

Om blijvend resultaat te kunnen garanderen is het belangrijk dat een methode voldoet aan de zes punten waar een goede methode voor vrouwen aan moet voldoen. Creatrix® voldoet aan deze zes punten. Er is op dit moment geen enkele andere methode die alle zes de punten heeft geïmplementeerd in hun methodiek. 

  • Genderspecifiek: Alleen voor vrouwen. Want vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen. De bekende methodieken, die gebruikt worden bij diverse vormen van coaching, therapie en in de psychologie, zijn gebaseerd op het mannenbrein en het mannenlichaam. En daarbij wordt er vanuit gegaan dat die methodieken ook voor vrouwen werken, maar in de praktijk blijkt vaak dat dat anders is. Deze methodieken zijn getest op mannen en vervolgens garanderen ze blijvend resultaat. Daarom is Creatrix® speciaal ontwikkeld voor vrouwen, door vrouwen.
  • Compleet: De focus ligt op je hoofd (denken), je hart (gevoel) én je onderbuik (intuïtie). Dat zijn immers de aspecten die samen zo typerend zijn voor vrouwen. Deze drie moeten samen werken in een methode. In de praktijk zie je vaak dat een methode gericht is op één van de aspecten.
  • Epigenetisch: Epigenetica is een moeilijk woord voor de wetenschap dat jij genen, emoties en ervaringen overerft van alle generaties voor jou (dus niet alleen die van jouw ouders). De laatste jaren is het steeds meer duidelijk geworden dat je de invloeden van de ervaringen van je ouders en voorouders met je meedraagt in je genen. Daarom speelt de epigenetica een belangrijke rol binnen Creatrix®.
  • Veilig: Het is tijdens je sessies niet nodig je nare ervaringen uit het verleden te doorleven. Dit voorkomt dat je negatieve gevoelens zich verder vastzetten in je systeem.
  • Wederkerig: Dat betekend dat jij je negatieve emoties ombuigt naar blijvende oplossingen, positief en helpend. Zodra er een negatieve emotie of blokkerende gedachte wordt verwijderd, wordt deze plaats direct ingenomen door iets positiefs, iets waar jij verder mee kunt in je leven.
  • Eigen: Jij bent een expert wanneer het gaat om advies geven dus waarom zou jij jezelf geen advies geven. Tijdens de sessies zul jij een diep innerlijk weten bereiken en daar de levenslessen ontvangen die de antwoorden op je vragen zijn. De oplossing komt dus niet van buitenaf, maar uit je eigen onderbewustzijn.
 

Om levens blijvend te transformeren moeten alle zes de punten terugkomen in een methode. Dat is waarom Creatrix® beter werkt dan alle andere methodieken die je kent vanuit andere therapieën, psychologie of coaching.

De totale waarde van het programma inclusief bonussen: 10.000+. Het drie maanden programma is maatwerk en wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Werken met mij is echter een viercijferige investering. En vrijwel gelijk aan een dagelijkse verse muntthee en een lekker stuk cheesecake voor een jaar. Maar dan gezonder en duurzamer ;). 

Tijdens een Inzichtsessie kan ik een goed beeld krijgen van jou en wat jij nodig hebt om een blijvende verandering te realiseren. Hierna kan ik jou meer vertellen over de investering en eventuele betaaltermijnen. Als jij besluit om te starten krijg jij van mij garantie op het resultaat. Dat betekent dat we van tevoren afspreken wat jouw gewenste resultaat is en dat we het programma pas afsluiten als dit resultaat is behaald.

Er zijn een aantal manieren waarbij je een deel van de kosten vergoed kan krijgen. O.a. de werkgever en/of het UWV. Neem contact met mij op wanneer jij hier graag meer over wilt weten.

Verder kan ik me voorstellen dat het spannend is om geld in jezelf te investeren. Dat herken ik, ik vond dit ook moeilijke keuzes en ik had allerlei belemmerende overtuigingen die mij ervan wilde weerhouden om de investering te doen, ‘zou het mij voldoende opleveren, is het mijn tijd en geld waard’. 

Maar heb jij er over nagedacht wat het je kost wanneer je geen keuze maakt? Je lichaam en je hersenen die niet meer kunnen herstellen. Die raken langzaam uitgeput totdat je echt niet meer kan. Op dat moment is er een heel groot risico dat jij in een burn-out of een depressie terecht gaat komen. Ongeveer 1 op de 5 mensen krijgt een depressie en ongeveer 1 op de 6 mensen heeft burn-out klachten. En deze aantallen blijven elk jaar stijgen. 

Geld is niet ons kostbaarste bezit, dat is tijd. Investeren in jezelf zal jou op diverse vlakken terugbetalen. Wat is het jou waard om weer regie te hebben over je leven, tijd voor jezelf, te genieten van je gezin, en de vrouw zijn waar je van droomt.  

Heb jij al een Powervrouw Inzichtsessie gehad dan wordt dit bedrag verrekend met de investering voor het Powervrouw Programma. 

Ik snap dat jij hierover nadenkt. Ik ben nuchter en down to earth. Dus ik vroeg mij dit ook af toen ik in aanraking kwam met Creatrix®. Daarnaast was ik op zoek naar ‘maar hoe werkt het dan precies’. Dat heb ik losgelaten.

Nee, er is nog geen wetenschappelijk bewijs. 

Voor mij tellen de resultaten en de doorbraken. Het verandert echt levens.

Onze tijd is kostbaar. Gemiddeld heb jij 4 á 6 sessie nodig, we hebben wekelijks een sessie van twee uur. Maar wanneer het resultaat niet bereikt is gaan we door, jij hebt immers van mij garantie gekregen op het resultaat.  

Jazeker, het gehele programma is volledig online, dat betekent voor jou geen reistijd en een moment dat het ons beide uitkomt. 

Dat begrijp ik, dat is ook gezond. Maar vraag jezelf eens af waarom je op mijn site bent gekomen? Waarom kijk jij op dit moment naar mijn aanbod? Of zit daar je twijfel niet?

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere klanten net als jij erg hebben geholpen bij het maken van een juiste keuze:

  1. Helpt dit programma je met het krijgen wat je wilt?
  2. Ben je bereid om hierin te investeren?
  3. Zou je met mij samen willen werken


Als je een ‘Ja’ kunt geven op alle drie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen toch!

Neem contact met me op via de Contact pagina. Of stuur met een bericht via Instagram.

Yes ik weet genoeg! Ik wil starten!

Deelname aan dit programma is op basis van een gesprek. Denk jij dat het Powervrouw programma iets voor jou is? Stuur mij dan een bericht dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te plannen.