fbpx

Creatrix®, wat je altijd al wilde weten…

Antwoord op de meest gestelde vragen over Creatrix®. Je bent op zoek naar informatie en vindt deze versnipperd op het internet. Je vindt vaak niet de antwoorden die je zoekt. Dat heeft mij aan het denken gezet. In dit artikel beantwoord ik de meest gestelde vragen over Creatrix®. Mocht jouw vraag er niet bij staan stuur me dan een berichtje, ik beantwoord met liefde jouw vraag.
Vrouw voelt zich vrij na creatrix traject

Op een middag zat ik achter mij laptop en vroeg Google om advies en ik stuitte op de methode Creatrix®. Ik had een rugzak vol kennis maar de tools die ik geleerd had waren niet voldoende om de kern van het probleem van mijn klanten op te lossen.

De afgelopen 24 jaar was ik werkzaam als maatschappelijk werkster binnen de hulpverlening en altijd opzoek naar een tool om af te rekenen met de hardnekkige gedachten die wij als mens hebben. Een langdurige zoektocht begon. Door de jaren heen kwam ik steeds een stap dichterbij de ‘oplossing’. 

Ik had er nog nooit gehoord van Creatrix®. Ik begon met lezen van informatie die ik vond op internet. Mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld. Het klonk aannemelijk dat wij als vrouw iets anders nodig hebben dan mannen.

Maar ik was ook achterdochtig. Zou Creatrix® echt werken? Hoe werkt Creatrix®? Wat kost Creatrix®? Ik was benieuwd naar ervaringen. Het bleef allemaal vaag, het klonk te mooi om waar te zijn en ik vond de antwoorden niet op internet.

Mijn nieuwsgierigheid won. Ik ging in gesprek met vrouwelijke ondernemers die al vele vrouwen hadden geholpen door Creatrix® in te zetten. Ik kreeg antwoord op al mijn vragen. Enigszins sceptisch besloot ik de opleiding te doen. Weet dat ik down to earth ben en Creatrix® was op dat moment vaag en zweverig. 

Een half jaar later had ik de opleiding afgerond, mijn ‘klasgenoten’ geholpen met diverse issues en had ik zelf een innerlijke reis doorgemaakt. Ik was fan en ging in de praktijk aan de slag met Creatrix®.  

Wat is Creatrix®?

De eerste vraag die je waarschijnlijk hebt is ‘Wat is Creatrix®?’. Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Women International in 2012. In 2016 is Creatrix® naar Europa gebracht.

De meest simpele manier om uit te leggen wat Creatrix® is dat het een methode is waarbij je via een visualisatie de wijsheid krijgt die al in jouw onderbewustzijn ligt opgeslagen voor de issues waar jij ‘last’ van hebt. En nu weet ik dat dit direct nieuwe vragen bij je oproept.

Je herkent vast dat jij als vrouw ontzettend goed bent in het geven van advies aan anderen. Maar we zijn er vaak niet goed in om onszelf advies te geven. Dat komt omdat ons hoofd zich er vaak mee bemoeit. Je kent het wel, je hebt een goed idee en dan is daar die kritische stem.

Creatrix® faciliteert dat jij jezelf advies kan geven vanuit jouw unieke downloads van wijsheid en kennis. Deze wijsheid wordt direct geïmplementeerd zodat jij na een sessie van 20 minuten meteen effect merkt van deze verandering.

Ik weet dat je op zoek bent duidelijkheid en dit nog steeds erg vaag klinkt. Daarom nodig ik je uit om verder te lezen.

Hoe werkt Creatrix®?

Creatrix® maakt gebruik van zes belangrijke pijlers:

  • Genderspecifiek: ik hoef jou niet te vertellen dat vrouwen anders in elkaar zitten dan mannen. Daarom hebben wij ook iets anders nodig dan mannen, ook wanneer het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Andere methodieken zijn gebaseerd op het mannenbrein en -lichaam en gaan ervan uit dat deze hetzelfde werken op het vrouwenbrein en -lichaam. Creatrix® is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, door vrouwen.
  • Compleet: Creatrix® richt zich op onze drie breinen, hoofd (ratio), hart (gevoel) én onderbuik (intuïtie) en laat deze drie samenwerken. 
  • Epigenetica: de wetenschap dat we emoties, trauma’s en herinneringen opslaan en overdragen aan de volgende generatie.
  • Veilig: met Creatrix® hoef je je trauma’s, nare herinneringen of ervaringen niet te herbeleven. Zo wordt dit negatieve gevoel ook niet verder verankerd in je systeem.
  • Wederkerig: waar je iets weghaalt (een negatieve emotie, belemmerende overtuiging, etc.), moet er ook weer iets voor in de plaats komen zodat er geen ‘gaten’ ontstaan waar weer nieuwe ruimte is voor negativiteit.
  • Eigen: wie ben ik om jou advies te geven, alle antwoorden zitten al in jou. Diep van binnen heb je al de antwoorden op je vragen en de oplossingen voor je issues. Bij Creatrix® ga je op ‘reis’ om die antwoorden naar boven te halen. Doordat de oplossing bij Creatrix® uit je eigen onderbewustzijn komt in plaats van dat door een ander kun je écht een transformatie doormaken.

Hoe werkt een 1:1 sessie, van begin tot eind?

Wat jij je altijd al afvroeg, hoe ziet zo’n 1:1 Creatrix® sessie er uit.

Omdat ik veelal online werk heb jij thuis je fijnste plekje uitgezocht waar je bent gaan zitten met je laptop. Je logt in bij ZOOM waar we elkaar zien op het afgesproken tijdstip. En voordat we het in de gaten hebben zijn we vergeten dat we communiceren via een beeldscherm.

Is het je eerste sessie? Dan leg ik je uit wat je moet weten om met een gerust hart en vol vertrouwen je ogen te sluiten. Ik neem hiervoor de tijd die jij nodig hebt. De keren daarna weet jij wat de bedoeling is en worden er enkele belangrijke zaken aangetipt.

We starten de sessie. Jij hebt voorwerk gedaan door de issuelijst (een lijst die we samen hebben opgesteld met de belangrijkste belemmerende overtuigingen en emoties waar jij ‘last’ van hebt) te scoren op schaal van 0 tot 10. Meten is weten. Op deze manier kunnen we bijhouden hoe het ermee staat.

Voor de sessie is duidelijk met welke issues we aan de slag gaan. Ik peil altijd hoe je week was om te onderzoeken of er iets speelt wat meegenomen mag worden in de sessie.

Naast het cijfer scoren we het issue ook aan de hand van een gebeurtenis. Dan staan we o.a. stil bij gedachte en gevoelens bij deze gebeurtenis. Op deze manier hebben we bewijslast na de sessie. Want de mogelijkheid bestaat dat jij na de sessie compleet anders denkt en je niet voor kan stellen wat je vooraf beschreven hebt.

Wanneer we de issues waar we mee aan de slag gaan hebben gescoord is het tijd om je ogen te sluiten. Ik zeg wel eens grappend dat je de meeste tijd van onze samenwerking je ogen gesloten hebt.

Jij sluit je ogen. Je zit rechtop, op een stoel die voor jouw prettig is en een ruimte die voor jou veilig voelt. Ik start met het vertellen van een verhaal, het script en neem je mee in dit fictieve verhaal.

Waar ik jou precies vertel waar we zijn, wat je ziet en wat we gaan doen. Maar ik stel jou ook vragen. Omdat jouw kritische stem niet meedoet kunnen hoofd, hart en buik samenwerken. En ben jij in staat om jouw unieke oplossingen voor jou issue te benoemen.

Ik begeleid je door deze reis. Het is ook aan mij om te onderzoeken en te checken of het issue daadwerkelijk is opgelost. Want alleen wanneer het opgelost is gaan we door met het afsluiten van het verhaal. Wanneer dit beëindigd is dan mag jij je ogen weer openen.

De scorelijst die we vooraf hebben ingevuld n.a.v. een gebeurtenis nemen we opnieuw af. Ik vertel jouw de situatie en stel de vragen opnieuw. Vaak zijn de reacties volledig anders dan na de sessie. Evenals de cijfers.

Klanten voelen vaak direct verlichting, alsof de zware last op de schouders verdwenen is. Ook plaats nemen tegenover mij? Plan dan snel een inzichtsessie in.

Wat kost Creatrix®?

Toen ik nieuwsgierig werd wilde ik graag weten wat de investering was. Maar deze vond ik niet terug op internet. Nu weet ik waarom. Er zijn afspraken gemaakt met het opleidingsinstituut dat prijzen niet openbaar gemaakt mogen worden.

Omdat ik weet dat jij opzoek bent naar de investering wil ik je laten weten dat werken met mij een viercijferige investering is. Oftewel een dagelijkse verse munt thee en een stuk versgebakken appeltaart voor een jaar ;)… maar dan gezonder!

In mijn programma staat transformatie voorop. Het is maatwerk. Ik geloof niet in one-site-fits all. En ik werk alleen met vrouwen waarbij ik een match voel. Ik geef namelijk garantie op het resultaat. En daarvoor is een gesprek nodig. In dat gesprek zal de exacte investering aan bod komen.

Positieve ervaringen vs. negatieve ervaringen

Toen ik op zoek ging naar Creatrix® vond ik alleen maar positieve reviews. Dat kon toch niet waar zijn? Ik werd achterdochtig en ging op zoek naar Creatrix® en negatieve ervaringen.

Ik kreeg in eerste instantie het gevoel van een tell sell reclame uit de jaren negentig, ‘Yes Mike, It’s Amaaaazing!! Ken jij die nog? Zegt direct iets over je leeftijd ;).

Inmiddels werk ik ruim twee jaar met de Creatrix® methode en kan ik deze vraag beantwoorden. Creatrix is een methode voor vrouwen, maar niet voor alle vrouwen.

De reden dat ik vooraf met je in gesprek ga is om te kijken of we een match zijn. Niet alleen wij als persoon maar ook of jij klaar bent voor mijn programma.

Dit doet elke collega die met Creatrix® werkt. Je kan je misschien voorstellen dat wanneer je vooraf een goede inschatting maakt of iemand geschikt is voor het programma dat er mooie resultaten ontstaan. En daarom lees jij op internet al die fantastische resultaten.

Is Creatrix® onzin? 

Een van de eerste artikelen die je tegenkomt wanneer je op zoek gaat naar Creatrix® is het artikel dat gaat over genderspecifieke kletskoek voor vrouwen waarbij de hele methode onderuit gehaald wordt. Nu kan ik een poging doen om dit te weerleggen.

Ik ga liever efficiënt om met mijn energie en wie kan het beter vertellen dan mijn klanten. Als je tientallen van mijn klanten mag geloven is Creatrix® geen onzin en genieten zij vandaag de dag nog steeds van hun behaalde resultaten.

Daarom wil ik graag enkele van mijn reviews met je delen:

Ik voel me sterker, energieker, rustiger, minder emotioneel en gelukkiger. Dit maakt dat ik beter voor mezelf kan kiezen, mezelf beter uit kan spreken en meer kan genieten in het moment. Ook ben ik milder geworden voor mezelf en zie ik mezelf meer als mens in plaats van ‘alles kunner/ alles moeten kunner’. Meer lezen, klik hier

Als ik nu terugkijk dan is het traject het voor mij dubbel en dwars waard geweest. In eerste instantie vond ik de methode wat wazig en “ongeloofwaardig”. Je moet het proces doorlopen om uiteindelijk te ervaren wat het met je doet. Als je dit eenmaal ervaart is het een mooi middel om tot de kern van je gevoelens en gedachtes te komen. Meer lezen, klik hier

Ik heb veel meer rust in m’n hoofd. Niet meer continue bezig wat ik van mezelf of voor anderen moet doen. Ik ben weer meer van mezelf gaan houden en voel me niet meer schuldig als ik tijd voor mezelf neem. Bovendien hoef ik niet overal meer controle over te hebben en kan m’n emoties beter onder controle houden. Genieten van de kleine dingen zoals spelen met de kinderen zonder in m’n hoofd bezig te zijn met de dingen die ik allemaal die dag nog wil gaan doen. Ik ben niet meer continue voor anderen aan het zorgen maar zorg nu ook voor mezelf waardoor ik me een stuk gelukkiger voel. Het heeft mij veel meer gebracht dan ik had verwacht/gehoopt.

Ik zou het iedereen willen aanraden. In zeer korte tijd (lees 2 sessies) kan je veel bereiken en je heel anders voelen Reactie na 15 maanden: Ik merk dagelijks nog veel effect van jouw sessies. Meer lezen, klik hier

Het werkt niet?

Wanneer je de inschatting of de vrouw en Creatrix® een match zijn vooraf goed maakt dan komen er aan de achterkant prachtige resultaten uit.

En omdat ik graag eerlijk met jou wil zijn er is één klant geweest die niet de gewenste resultaten met Creatrix® heeft bereikt. En dat had alles te maken met mij en mijn screening aan de voorkant. Ik zat in de beginfase, had net mijn diploma in the pocket en wilde heel graag vrouwen gaan helpen.

Zij heeft prachtige resultaten bereikt maar voor haar was Creatrix® niet het juiste moment dus heb ik een andere draai aan mijn programma gegeven.

En voor mij was dit een leermoment. Waarom was het niet het juiste moment omdat er soms ook beslissingen genomen moet worden die het resultaat positief bekrachtigen. Een voorbeeld; wanneer jij aan alles voelt dat je niet meer op je plek zit binnen je werk maar je besluit te blijven dan kan je alles uit de kast trekken maar jouw gevoel blijft naar je schreeuwen. Daar helpt geen Creatrix® tegen.

Ze is een later stadium, toen zij klaar was om externe beslissingen te nemen, bij me terug gekomen en hebben we alsnog haar traject afgerond waardoor zij geniet van de duurzame resultaten die Creatrix® biedt.

Ik wil zelf transformatie coach worden.

Ja dat kan, er bestaat een opleiding en jij kan transformatiecoach worden! Er wordt training gegeven aan vrouwen die een passie hebben om andere vrouwen te helpen met hun problemen. Maak een afspraak met mij, dan vertel ik je er alles over. 

Mijn vraag staat er niet bij…

Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord met alle liefde jouw bericht en indien nodig gaan we met elkaar in gesprek.

Deel dit

Deze website maakt gebruikt van Cookies voor een betere online ervaring.