fbpx

Wat voor voorbeeld wil jij zijn voor je kinderen?

Je bent tien dingen tegelijk aan het doen, hebt half aandacht voor je kinderen, met de andere helft heb je aandacht op social media. Het avondritueel raffel je af omdat je energie op is. En wanneer een van de kinderen uit bed komt hoor je dat je daarop te fel reageert. Je voelt je geleefd. Zorgt continu voor anderen en cijfert jezelf weg! Herkenbaar?
moeder-dochter

Voor veel drukke ambitieuze zullen zich hierin herkennen of deels herkennen. Wanneer dat het geval is dan heb ik een opdracht voor je.

Wat wil jij je kinderen meegeven? Welk voorbeeld wil jij zijn voor je kinderen? Denk hier eens over na, schrijf het antwoord op.

Is het gelukt?

Vergelijk je antwoord eens met je eigen leven. Is het antwoord zoals jij je leven leidt? Is het antwoord wat jij je kinderen laat zien? Ben jij een voorbeeld?

Ja, super! Mooi dat jij een voorbeeld voor je kinderen bent!

Nee, dat is niet erg. Het is niet fout. Maar je mag hier wel over nadenken. Wat zou je kunnen doen om wel een voorbeeld voor je kinderen te zijn? En geloof mij jij kan dat voorbeeld zijn. Wat jij je kinderen gunt is ook voor jou weggelegd. En mocht je hier hulp bij kunnen gebruiken, stuur me een berichtje en ik denk met je mee.

Ik ben benieuwd, ben jij een voorbeeld voor je kinderen? Of nog niet?

Deel dit

Deze website maakt gebruikt van Cookies voor een betere online ervaring.