Boek je inzichtsessie van 60 minuten!

Een inzichtsessie duurt ongeveer 60 minuten en we plannen dit in via Zoom. Van te voren stuur ik je een vragenlijst, zodat we uit de sessie de meeste waarde kunnen halen. 

Ik kijk met je mee naar jouw leven: welke piekergedachten zitten jou in de weg om rust en ontspanning te ervaren. Ik leg je uit wat ik als coach voor je kan betekenen, ik vertel over de technieken die ik gebruik. Maar ik kijk vooral waar jij naar verlangt, of dit realistisch is en wat jouw eerste stap mag zijn. Met dit advies kan jij direct aan de slag.

Tijdens deze sessie doen we een oefening waarbij jij direct inzicht krijgt op jouw piekergedachten bij een door jou ingebrachte situatie.  

Een inzichtsessie t.w.v. 199,00 euro is uitsluitend bedoeld voor vrouwen die oudste dochter zijn die klaar zijn met hun grote verantwoordelijkheid gevoel, zorgen voor alles en iedereen en dat hoofd dat 24/7 aanstaat.

Maandelijks heb ik een aantal plaatsen voor een gratis inzichtsessie beschikbaar. Kiezen voor rust, ontspanning en voldoening, het is simpeler dan je denkt. Weten hoe dat er voor jou uit ziet? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan ga ik graag met jou in gesprek.  

Vul jouw gegevens in...