Binnen één uur vertel ik jou waar jij jezelf saboteert!

Ik vertel jou waar jouw innerlijke criticus jou tegen houdt en hoe jij beste vriendinnen met haar wordt. Zodat zij voortaan jouw persoonlijke cheerleader is.

Coachtraject Re-Birth

De combinatie oudste dochter en het ondernemerschap is een gouden combinatie door de kwaliteiten die jij als oudste dochter bezit. Denk aan; verantwoordelijkheidsgevoel, voortvarend, serieus, plichtsgetrouw en zorgzaam. Eigenschappen die bijdragen aan het bouwen van een succesvol bedrijf.

Wanneer je doorschiet in je kwaliteiten worden het valkuilen. Ondernemende oudste dochters ervaren een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor ze vaak harder gaan werken. Ze zorgen voor iedereen en alles waardoor ze vaak veel geven aan hun klanten maar zichzelf vergeten. Oudste dochters vinden het lastig om een ‘hogere’ prijs te vragen. Ze doen wat ze zeggen en nog een beetje meer. Daarnaast willen ze het graag goed doen dus leggen ze de lat hoog. Oudste dochters vragen niet snel hulp, ze doen het wel alleen. Hierdoor draait je hoofd overuren, het gaat maar door. 

Tijdens de gesprekken werd duidelijk dat de ondernemende oudste dochters steeds meer moeten waardoor ze zich steeds minder ‘vrij’ voelen en uiteindelijk ervaren ze dat ze geen tijd hebben voor zichzelf, hun partner en kinderen. Terwijl vrijheid vaak de nr. 1 reden was om een eigen bedrijf te starten. In de tijd die er dan is, blijven de gedachten vaak door het hoofd spoken. Op die manier hebben ze nooit rust en hierdoor volledige aandacht voor hun omgeving, iets wat ze graag zouden willen en zich schuldig over voelen.

 Jij bent een slimme vrouw, een snelle denker en hebt al het nodige aan persoonlijke ontwikkeling en/of business coaching gedaan. Jij weet dat je het antwoord niet gaat vinden in meer kennis. Het probleem is wat jij denkt. Tijdens de gesprekken kreeg ik letterlijk terug ‘ik ben mijn eigen blokkade’ of ‘ik hou mezelf tegen’. Herken jij dit?

Hoe zou het zijn als...

Ik ben zelf een oudste dochter...

mijn moeder is een oudste dochter en ik heb zelf een oudste dochter en herken de kwaliteiten en valkuilen van een oudste dochter als geen ander. Ik heb bijna 25 jaar in de hulpverlening gewerkt als maatschappelijk werkster. En heb in die jaren mooie resultaten mogen behalen. Maar de (pieker)gedachten van klanten waren altijd de grootste uitdaging. Het kostte bloed, zweet en tranen om resultaat te bereiken.

 Inmiddels heb ik al tig vrouwen die oudste dochter zijn mogen begeleiden naar rust. En alle positieve bijwerkingen die daarbij horen. Van volledige aandacht voor je kinderen tot meer plezier tot meer voldoening. Op een manier die leuk is, snel werkt en waarmee ik fantastische resultaten boek. Ik hoor je denken dit klinkt te mooi om waar te zijn. Dat waren namelijk ook mijn gedachten maar nu weet ik beter dus als jij tot zo ver denkt dit gaat over mij dan nodig ik je uit om verder te lezen. 

 

Wat levert de 1:1 Powervrouw Inzichtsessie jou op:

Praktische informatie

1:1 sessies; D.m.v. Creatrix en mijn coaching ga jij meer rust, tijd, plezier en voldoening ervaren in jouw leven en business. Er is geen one-size-fits-all, deze sessies zijn maatwerk afgestemd op wat jij nodig hebt

Groep: Stel je voor acht ondernemende vrouwen die elkaar supporten, wat zou dat met je doen? Maandelijkse groepscalls, masterclasses van experts en 24/7 online support van de groep.

Live dag(en); Let's connect! Geheel verzorgd & ontzorgd. Maar ook transformerend! Wist je dat wanneer vrouwen elkaar steunen ze succesvoller zijn?

Support: Niet zoals je die van een vriendin krijgt. Maar een combinatie van zacht en no- nonsense met als doel het maximale uit jou en je business te halen. 24/7 mij 'on speeddial'. Wekelijkse reflecties zodat jij in beweging blijft. En een persoonlijk Trellobord om jouw voortgang bij te houden.

Wat kan je verwachten?

Wat gaan we doen? We starten met dromen, groot dromen. Reach for the moon! Even if you miss, you will land among the stars! Vervolgens gaan we in kaart brengen welke gedachten en emoties jou tegenhouden om je dromen te verwezenlijken. Om ze vervolgens om te buigen naar voor jou helpende gedachten. Daarna is het tijd voor implementatie.

Je krijgt opdrachten en informatie die jou helpen om gemakkelijk, snel en simpel jouw nieuwe gedachten te implementeren die jij nodig hebt voor jouw transformatie. En omdat er naast 1:1 sessies waarin ik je persoonlijk begeleid ruimte is voor groepsmomenten kan je gebruik maken van de kracht van een groep. Weet je hoe sterk een groep like-minded vrouwen is. Daar bestaat geen concurrentie enkel het versterken van elkaar. 

 Mogelijkheid om persoonlijk contact met mij op de nemen zodat jij altijd met je vragen bij mij terecht kunt. Indien nodig bellen we.

 

Wat maakt het programma anders dan anderen?

  • Ik ben de enige transformatiecoach in Nederland die zich richt op de ondernemende oudste dochter en hierbij de tool Creatrix inzet. 
  • Daarnaast is programma uniek voor vrouwen. Ik hoef jou niet te vertellen dat wij anders in elkaar zitten dan mannen, dat betekent dat wij ook iets anders nodig hebben om af te rekenen met onze gedachten.
  • Jij krijgt van mij garantie op het resultaat. Resultaat is voor mij belangrijk en ik ga je dan ook helpen die te bereiken. Hoe ik dat weet? Omdat ik eerlijkheid ontzettend belangrijk vind en jou zal vertellen wanneer ik het resultaat niet kan garanderen en het programma op dit moment niet geschikt is voor jou.
  • Geen bloed, zweet en tranen maar een leuke en simpele manier om jouw resultaat te bereiken.
  • Ik weet dat jouw tijd kostbaar is dus kan een sessie ook online doorgaan. Geen reistijd en in jouw eigen omgeving. Hoe fijn is dat! 
  • Niet goed geld terug garantie.
  •  Ik vind het belangrijk dat jij gedurende het programma jouw persoonlijke cheerleader hebt en die wil ik graag voor jou zijn ;).
 
 

Ik kan vertellen wat voor mooie resultaten mijn klanten behalen maar het is vast geloofwaardiger wanneer zij dat zelf vertellen. Daarom wil ik enkele reviews met je delen, klik hier 
 

Ja maar...

Dat begrijp ik, dat is ook gezond. Maar vraag jezelf eens af waarom je op mijn site bent gekomen? Waarom kijk jij op dit moment naar mijn aanbod? Of zit daar je twijfel niet?

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere klanten net als jij erg hebben geholpen bij het maken van een juiste keuze:

  1. Helpt deze sessie jou met het krijgen wat jij wilt?
  2. Ben jij bereid om hierin te investeren?
  3. Zou jij met mij samen willen werken?

Als je een ‘Ja’ kunt geven op alle drie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen toch!

Ja, Creatrix® is geschikt voor elke vrouw….die écht wil veranderen. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw issues zijn, wat jouw achtergrond, beroep of jouw dromen zijn. Het is belangrijk dat jij de geavanceerde visualisatie goed kan volgen. Creatrix® werkt verder voor elke vrouw die gemotiveerd en gecommitteerd is om haar leven te transformeren.

De Powervrouw Inzichtsessie duurt een uur. Het mooie is dat jij direct weet waar jij jezelf saboteert. Jij krijgt zicht op je blinde vlekken en weet na deze sessie exact wat jou volgende stap kan zijn. 

De sessie is volledig online (via zoom). Ik weet als geen ander dat jij soms moet goochelen met de tijd. Online betekent voor jou geen reistijd en een moment dat het ons beide uitkomt. 

Neem contact met me op via de Contact pagina. Of stuur mij een bericht via Instagram.

Yes ik weet genoeg! Ik wil starten!

Dat jij deze pagina helemaal hebt gelezen betekend dat jij klaar bent om de eerste stap te zetten.

Een leven met rust, energie en plezier waarin jij de regels bepaalt!