Binnen één uur vertel ik jou waar jij jezelf saboteert!

Ik vertel jou waar jouw innerlijke criticus jou tegen houdt en hoe jij beste vriendinnen met haar wordt. Zodat zij voortaan jouw persoonlijke cheerleader is.

1:1 Powervrouw Inzichtsessie

Het is geen toeval dat jij op deze pagina terecht bent gekomen. Ik ben blij dat jij er bent. In slechts één uur geef ik jou inzicht waar jij jezelf tegenhoudt om te zijn wie jij zou willen zijn. Grote kans dat jij zelf niet in de gaten hebt waar jij jezelf saboteert.

Boek nu een 1:1 Powervrouw Inzichtsessie dan vertel ik jou hoe jij meer rust, minder moeten en lekkerder in je vel komt te zitten.

Herken jij dit?

Hoe zou het zijn als...

Mijn leven zag er voor de buitenwereld perfect uit...

 Maar niemand kon zien wat er in mijn hoofd om ging. Ik had het gevoel ‘is dit het nou’. Ik droomde over een ander leven. Maar mijn innerlijke criticus liet mij mij direct weten dat dit droomleven niet voor mij was weggelegd. Toch bleef het knagen.

Ik leefde in mijn hoofd en dacht overal over na. Ik dacht na over het leven. Hoe komt het dat ik niet het leven had wat ik graag zou willen? Ik bleef analyseren. Maar eerlijk, ik vond het antwoord niet. Want als ik had bedacht wat het probleem was dan ging ik verder met nadenken over dat onderwerp. Ik hoorde niet wat mijn eigen overtuigingen waren. Het was mijn waarheid.

De Inzichtsessie was voor mij een echte eyeopener. Ik was in flow en vertelde honderduit. Tijdens de terugkoppeling werd ik confronteert met mijn eigen blinde vlekken. Het inzicht wat ik kreeg vond ik confronterend en fijn. Duidelijk. Ik hoefde er niet zelf meer over na te denken.

Ik wist wat mijn volgende stap zou worden, deze overtuigingen opruimen en dat deed ik met Creatrix®.

Wat levert de 1:1 Powervrouw Inzichtsessie jou op:

Praktische informatie

Jij boekt online de datum die jou goed uitkomt!

De Inzichtsessie is online via Zoom.

De sessie duurt één uur.

De Inzichtsessie kost 199,00 ex. btw.

Wat kan je verwachten?

Direct na aanmelding van een Powervrouw Inzichtsessie krijg jij van mij een mail waarin jij een afspraak kan boeken via mij online agenda op een moment dat het jou goed uitkomt. Hiermee heb jij de eerste stap gezet om jezelf prioriteit te geven. Zie dit als een cadeautje aan jezelf, jij hebt het verdiend. Tijdens de sessie heb jij mijn volledige aandacht en luister ik naar wat jij mij verteld. In deze sessie onthul ik jou hoe jij een leven krijgt waarin jij het middelpunt bent.  

 • 1:1 Powervrouw Inzichtsessie kost 199,00 (ex. btw)
 • Direct te boeken
 • Volledig online dus overal ter wereld toegankelijk
 • Inzicht in jouw huidige situatie en ideale situatie
 • Jij weet wat er nodig is om te veranderen
 • Duidelijkheid over de eerste stap die jij kan zetten
 • Dit is de eerste stap van het Powervrouw Programma
 • De kosten van de Inzichtsessie worden in mindering gebracht op de kosten van het volledige programma

Ja maar...

Dat begrijp ik, dat is ook gezond. Maar vraag jezelf eens af waarom je op mijn site bent gekomen? Waarom kijk jij op dit moment naar mijn aanbod? Of zit daar je twijfel niet?

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere klanten net als jij erg hebben geholpen bij het maken van een juiste keuze:

 1. Helpt deze sessie jou met het krijgen wat jij wilt?
 2. Ben jij bereid om hierin te investeren?
 3. Zou jij met mij samen willen werken?

Als je een ‘Ja’ kunt geven op alle drie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen toch!

Ja, Creatrix® is geschikt voor elke vrouw….die écht wil veranderen. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw issues zijn, wat jouw achtergrond, beroep of jouw dromen zijn. Het is belangrijk dat jij de geavanceerde visualisatie goed kan volgen. Creatrix® werkt verder voor elke vrouw die gemotiveerd en gecommitteerd is om haar leven te transformeren.

De Powervrouw Inzichtsessie duurt een uur. Het mooie is dat jij direct weet waar jij jezelf saboteert. Jij krijgt zicht op je blinde vlekken en weet na deze sessie exact wat jou volgende stap kan zijn. 

De sessie is volledig online (via zoom). Ik weet als geen ander dat jij soms moet goochelen met de tijd. Online betekent voor jou geen reistijd en een moment dat het ons beide uitkomt. 

Neem contact met me op via de Contact pagina. Of stuur mij een bericht via Instagram.

Yes ik weet genoeg! Ik wil starten!

Dat jij deze pagina helemaal hebt gelezen betekend dat jij klaar bent om de eerste stap te zetten.

Een leven met rust, energie en plezier waarin jij de regels bepaalt!